Magazinul de încălțăminte Modlet

În ziua de astăzi pe piață sunt foarte multe companii producătoare de încălțăminte, unele produc încălțăminte de calitate, altele așa și așa…mulți se bazează mai mult pe cantitate decât pe calitate. Cum sunt mulți producători, sunt și multe magazine de încălțăminte, dar nu toate aleg să comercializeze și calitate, multe preferă să vândă încălțăminte ieftină și slabă calitativ, însă nu toți căutăm asta.

Modlet este un magazin de încălțăminte care oferă o gamă largă de produse de încălțăminte accesibile tuturor din ce am observat…au și produse scumpe dar și produse ieftine. Noi bărbații găsim repede când vine vorba să ne cumpărăm ceva, însă când vine vorba de doamne, se complică situația, ele sunt mai pretențioase, pun accent mult pe aspect și calitate. Dacă noi bărbații ne găsim ceva de încălțat în primul magazin în care intrăm, femeile cutreieră toate magazinele din oraș și tot nu găsesc încălțămintea potrivită…deci sunt bune și magazinele astea online, sunt făcute să vină în ajutorul bărbaților care merg cu soțiile la cumpărături.

Eu unul mă bucur că magazinele de încălțăminte au trecut și în online, practic câștigăm timp prețios, plus de asta în cazul în care încălțămintea nu este potrivită se poate face retur foarte ușor. În magazinul online Modlet mi-au atras atenția ceva produse, mai ales că sunt în căutare de ceva potrivit pentru sezonul rece, ceva ghete . Din cate văd în magazinul lor online sunt produse care arată foarte bine și la prețuri destul de accesibile, zic eu. Eu nu prea sunt cu cumpăratul de îmbrăcăminte și încălțăminte din online dar am zis să încerc.

Au și magazine fizice în Galați și Focșani însă nu și în Brașov din păcate, poate pe viitor cine știe, așa că nu îmi rămâne decât să comand online. Evident am căutat ceva timp până am dat de acest magazin online ,am citit și recenziile altor persoane care au cumpărat de la ei și am văzut că oamenii sunt mulțumiți, iar magazinul este de încredere și vinde produse calitative.

Eu am și un noroc ca nimeni altcineva, aproape de fiecare dată când vreau să îmi cumpăr ceva dintr-un magazin fizic , în special încălțăminte, nu știu cum se face că aproape niciodată nu găsesc numărul și port 43 , adică nu e vreo mărime care trebuie făcută pe comandă, ăsta e principalul motiv pentru care vreau să încerc să comand online.

Și acum să vă povestesc o întâmplare amuzantă, pățită în vară, într-un magazin de încălțăminte din Brașov, mai exact în CCC. Când în sfârșit îmi găsisem și eu o pereche de adidași de la New Balance care chiar îmi plăceau și nici nu erau scumpi, merg la casă și o rog pe doamna de acolo să îmi aducă perechea se uită ea pe stoc…era ultima perche, se duce în depozit, și stau și stau și iar stau …trecuse 30 de minute și doamna nu mai venea . Zic poate s-o fi dus la alt magazin să îi aducă… într-un final vine și zice: „îmi pare rău dar avem 2 de stângul, zic cum doamnă aveți 2 de stângul?… înseamnă că i-ați dat cuiva 2 de dreptul…zice : probabil cineva a făcut o greșeală. Și ceilalți angajați când au auzit au intrat în buffering se vedea pe fața lor că li se blocase creierul pentru câteva secunde„. Culmea este că nu venise nimeni înapoi cu cei 2 de dreptul și trecuse mai bine de o săptămână de la ultima ieșire a produsului…problema era că produsul respectiv nu mai era disponibil nicăieri în țară…v-am spus că sunt norocos.

Sincer îmi place cum au realizat site-ul cei la Modlet, e plăcut ochiului, frumos aranjat cu detalii necesare, ce să mai…e făcut cu bun gust, tocmai din acest motiv am zis să comand ceva de la ei …nu știu, îmi inspiră încredere când văd un magazin online frumos aranjat în care s-au investit bani mulți, magazinul este disponibil la adresa www.modlet.ro dacă vreți să aruncați un ochi.

Încă nu m-am hotărât ce ghete să cumpăr, încă studiez modelele, e greu până iau o decizie…cred că o să îi aleg pe ăștia. Voi ce experiențe aveți cu astfel de magazine online de încălțăminte?…sau nu vă riscați să cumpărați online încălțăminte?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x