Mafia mașinilor rulate

Cum puțini sunt cei care își permit să își cumpere o mașină nouă, oamenii apelează la firmele care vând mașini rulate, fără să știe că de fapt in spatele acestor filme este o adevărată mafie.

Mafie în sensul că păcălesc oamenii mai mult decât samsarii sau decât orice alt vânzător de automobile. Aceste firme ascund defecte grave ale mașinilor, modifică kilometrajul, ascund anumite evenimente prin care a trecut mașina.

Sunt mașini care au avut daună totală, au fost reparate și vândute mai departe, însă consumatorului nu i se dau aceste detalii, cel mai bine este să verificați istoricul mașinii la RAR înainte de cumpărare plus o verificare amănunțită la partea mecanică. Dacă firma respectivă refuză verificare atunci e clară situația.

De asemenea trebuie să citiți cu atenție și contractele deoarece firmele de genul acesta stipulează că după ce mașina intră în posesia proprietarului, ei nu mai au nici o obligație. În această situație dacă aveți ghinionul sa cumpărați o mașină cu defecte riscați să suportați reparațiile din buzunarul propriu, fără că firma să suporte costurile.

In concluzie aveți grijă când cumpărați o mașină de la astfel de firme deoarece riscați să fiți păcăliți,iar paguba nu prea se poate recupera, am scris acest articol în urma unor fapte reale.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x