M-am înscris la Generația Tech

Pentru că îmi doresc să evoluez cât mai mult posibil în domeniul IT, săptămâna trecută m-am înscris la un curs al celor de la Generația Tech. Ăștia par mai serioși decât restul platformelor care oferă astfel de cursuri…cel puțin proiectul este diferit comparativ cu restul.

În luna August va avea loc o sesiune în Brașov tocmai din acest motiv m-am și înscris. Au avut în anii trecuți și în Sibiu și Suceava, București dar și în alte orașe. Din păcate dacă nu sunteți cu reședința în orașul în care are loc sesiunea nu puteți participa. Cursurile din câte am înțeles se întind pe o perioadă de 4 luni însă trebuie să precizez că bursele/ locurile sunt limitate , spre exemplu în Brașov sunt 600 de burse…acestea se aprobă în ordinea înscrierii.

Tot ce trebuie să faceți dacă vreți să vă îndreptați către acest domeniu și să participați la cursurile lor este să intrați pe site-ul oficial Generația Tech și să completați formularul de înscriere. După câteva zile o să primiți pe email un alt formular pe care la fel trebuie să îl completați…acolo trebuie sa răspundeți cât mai sincer la întrebări. În decurs de 1 săptămână o să primiți un răspuns dacă ați fost acceptat sau nu.

De ce i-am ales pe cei de la Generația Tech? Pentru că mi se par mult peste orice altă platforma existentă, și această părere mi-am format-o din online…atât feedback-urileri din partea oamenilor cât și din partea unor publicații de renume au cântărit mult în luarea deciziei. De asemenea nu se compară cu platofmele care oferă cursuri de 1 săptămână gratuite și după pentru continuarea cursului cer sume de 2000-2500 de euro… oamenii din câte am citit sunt mulțumiți de ei.

O să fac un articol despre câteva astfel de platforme cu care nu are sens să vă pierdeți timpul, dacă nu intenționați să urmați cursuri plătite după.

Au mai multe secțiuni pentru care puteți opta și anume Web Development nivel pentru începători dar și nivel mediu, Java Script, Java, Web Design, Digital Marketing și Project Management însă puteți alege doar una dintre ele.

Data de start pentru Generația Tech Brașov este 24 August, în această zi va avea loc un eveniment în Piața Sfatului numit Vibes Comunity Fest. Practic în cadrul acestui eveniment se va da startul cursului. Eu unul abia aștept să văd despre ce este vorba, mai ales că am văzut că sunt atât de lăudați. Cu siguranță o sa împărtășesc și cu voi această experiență.

Pentru cei care doriți să participați atât în Brașov cât și în alte orașe puteți urmări sesiunile pe www.generatiatech.ro

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x