M-a tras curentul

Știți vorba asta „m-a tras curentul” pe care o folosim ori de câte ori ne doare ceva,practic prin această afirmație definim majoritatea dintre noi cauza unei nevralgii…ne doare capul, urechile , dinții , spatele, genunchii…toți avem aceeași vorbă. Medicina susține că de fapt nu din cauza „curentului” se întâmplă toate astea, că e impropriu spus „m-a tras curentul” sau nu e dovedit științific.

Dar parcă în realitate unele dureri, nevralgii se asociază perfect cu acest așa zis „curent”. Mergi cu geamul deschis la mașină, după câteva ore începe sa te doară capul sau dinții, stai în bătaia aerului rece înțepenești de spate și exemple pot fi multe. Și am pățit cu aerul rece când am fost în Bulgaria de am stat 3 zile înțepenit de spate și ăla tot un fel de „curent” este, am dat cel mai recent exemplu care mi s-a întâmplat.

Totuși eu cred că acești curenți de aer stau la baza multor afecțiuni, parcă prea are legătură această vorbă din străbuni cu unele dureri spontane, chiar dacă medicina nu susține această afirmație.

Tot medicina susține că dacă ieșim cu părul ud afară (cei care avem păr) nu există riscul să răcim și totuși a doua zi suntem cu mucii la nas și febră 39, care e explicația?… ascunde medicina asta ceva, altfel nu îmi explic unele lucruri.

Pun pariu că și voi ori de câte ori aveți nevralgii dați vina pe curent ca și mine de altfel, medicina cum spuneam și mai sus nu susține această afirmație, dar în același timp nici nu vine cu argumente care să o contrazică, totul este un mister. În concluzie eu rămân tot la vorba asta care după părerea mea este cat se poate de adevărată…eu unul așa cred că aerul rece inflamează sistemul nervos și astfel apar aceste dureri neplăcute.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x