Livrarea coletelor prin OLX

Am tot auzit pe la lume că sunt tot mai multe probleme cu produsele vândute prin OLX. Mai exact sunt persoane care comandă și nu mai ridică coletele cu toate că țin morțiș să fie expediate prin OLX. Am zis că na se mai întâmplă ca peste tot…nu că OLX nu ar avea destule probleme cu fraudele. Știți voi când puneți un produs la vânzare și vă contactează în câteva minute cineva pe Whatsapp și vă trimite link-uri unde trebuie să introduceți datele cardului și alte date sensibile. Am mai vorbit și în trecut despre acest subiect, așa că nu are rost să mai lungesc vorba acum. Găsiți articolul aici dacă vreți să îl citiți și pe acesta.

Săptămâna trecută un coleg de muncă a pus ceva la vânzare pe OLX și a fost contact telefonic de către o persoană care a spus că dorește produsul respectiv dar cu livrare prin OLX, chiar a insistat pe tema asta. Omul părea de încredere, adică nu părea nimic suspect mai ales că a vorbit la telefon nu pe Whatsapp sau mai știu eu unde. A trimis coletul exact așa cum a cerut cumpărătorul, cu livrare prin OLX…însă surpriză nu a preluat coletul și s-a întors retur după câteva zile… suma de plată 50 de lei, pentru că ăștia de la OLX au alte convenții și tarife dacă se fac comenzi prin ei.

Dacă trimiți direct prin firma de curierat este mult mai ieftin în cazul în care nu este ridicat coletul…cel puțin așa mi-a spus băiatul de la Fan Curier care livrează colete la mine la muncă și îl cred pe cuvânt. Mi s-a întâmplat și mie să expediez colete și să nu fie ridicate, însă la retur nu am plătit nimic…însă nu am folosit serviciul de livrare prin OLX.

Hai că am înțeles, aia care fură datele cardurilor au ceva de câștigat, însă ăștia de comandă produse și nu le ridică ce au de câștigat?… bănuiesc că din toată povestea asta are de câștigat doar platforma OLX și firma de curierat sau Poșta Română…sunt acolo ceva șmecherii între ei.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x