Litoralul românesc vs litoralul străin

Peste tot se discută și se face reclamă proastă litoralului românesc, în favoarea celor din străinătate. Uneori pe bună dreptate, alteori se mai și exagerează.

Ca și puncte negative pentru litoralul românesc ar fi : lipsa personalului calificat care crează neplăceri în rândul clienților, prețurile foarte mari în unele stațiuni, lipsa pachetelor all inclusive, cele existente au prețuri astronomice,plajele neîngrijite și condițiile precare din unele hoteluri. Dar evident sunt fel și fel de situații nu peste tot pe litoralul românesc este valabil ce am spus mai sus…mai sunt și excepții.

Toate aceste puncte negative pe care le-am observat trag oarecum turismul românesc în jos, dar încă se mai poate face ceva.

Litoralul străin oferă mult mai multe facilități turiștilor, in primul rând vine cu o mulțime de pachete all inclusive pentru toate buzunarele, curățenia pe plaje și îngrijirea acestora sunt făcute profesional,la capitolul personal calificat străinii stau foarte bine, iar condițiile din hoteluri sunt excelente. Practic nu văd dezavantaje legate de turismul străin, poate doar distanța și limba pentru cei care nu se descurcă cu engleza. Evident au și străinii bubele lor însă nu impactează turistul in mod direct ca la noi.

Tot ce am spus mai sus despre litoralul românesc și străin sunt strict păreri personale, dar mă gândesc că sunt pe aceași lungime de undă cu ale voastre. Nu pot să spun că nu o sa aleg litoralul românesc pe viitor din cauza acestor impedimente, sper ca anul viitor să liniștească apele și să revină totul la normal…sau să învețe și ai noștri cum se face turismul adevărat.

Voi cum vedeți lucrurile legate de turismul românesc și cel străin ?…ce e de făcut ca să îl aducem pe linia de plutire?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x