Limită de viteză de 30 km/h în Brașov

Exact cum spune și titlul în Brașov mai exact în centrul orașului se va circula cu o viteza de 30 km/h. Astăzi a fost avizată propunerea primarului Allen Coliban și va intra în vigoare în momentul când vor fi instalate noile indicatoare, țin să precizez că traficul va fi monitorizat de radare mobile.

Sursa foto : zenbabytravel.com

Nu știu acum dacă ideea este tocmai una bună, având în vedere că la orele de vârf Brașovul este paralizat,plus că centrul orașului este aglomerat la orice oră, probabil după ce va intra în vigoare restricția de viteză va fi și mai aglomerat.

De fapt aceasta propunere a primarului a venit în urma sesizărilor primite de la cei care locuiesc în centrul orașului, sesizările au la baza viteza excesivă cu care circulă unii șoferi și aici le pot da dreptate oamenilor. Dacă șoferii ar fi fost disciplinați și ar fi respectat viteza legală cu siguranță nu se mai ajungea la aceste restricții.

Spuneam că nu este o idee bună deoarece orașul se va aglomera și mai tare, poate această problemă legată de șoferii vitezomani se putea rezolva și fără aplicarea acestei restricții. Sunt convins că amplasarea unor radare fixe ar fi rezolvat foarte ușor această situație, dar cum Poliția Română nu are omologate aceste echipamente nu se pot utiliza. Chiar nu pot înțelege de ce in România durează zeci de ani că sa avizeze niște echipamente care în alte țări sunt în funcțiune tot de zeci de ani .

Că să nu mai elaborăm acest subiect, aveți grijă în perioada următoare să nu luați amendă pentru depășire vitezei în centrul Brașovului, pe viitor vom vedea dacă a fost de bun augur această alegere a primarului Allen Coliban.

 

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x