Lidl a lansat serviciul Lidl Pay în România

Cei de la Lidl au lansat și în România serviciul Lidl Pay cu toate că nu am văzut nici un anunț oficial din partea lor. Eu am observat serviciul în aplicație și ulterior m-am interesat despre el. Cu serviciul Lidl Pay putem să plătim produsele achiziționate mult mai ușor direct din aplicația lor. Plusul spre deosebire de celelalte servicii similare este că se poate sincroniza plata produselor cu scanarea codului QR, astfel puteți beneficia de reducerile din aplicație. Practic când scanăm codul QR se poate face și plata produselor instant.

Funcția Lidl Pay o puteți activa astfel: deschideți aplicația Lidl Plus și selectați de jos meniul „Mai mult” , după selectați Portofelul meu, o să arate ca în imaginea de mai jos.

Apăsați pe butonul adaugă card și urmați pașii de acolo pentru a finaliza adăugarea cardului în aplicație. Pentru a utiliza această funcție trebuie să aveți conectivitatea NFC activată din meniul telefonului.

Acum nu știu ce sens are acest serviciu atât timp cât există Google Pay de exemplu. Ei spun că timpul petrecut la casele de marcat ar fi mai scurt… practic când scanezi codul QR poți opta să plătești instant produsele achiziționate . De asemenea puteți alege și opțiunea de plată utilizând date biometrice care va scurta și mai mult timpul. Scopul serviciului Lidl Pay este să eficientizeze timpul petrecut la casele de marcat…are oarecum logică ce spun ei.

Ce părere aveți legat de Lidl Pay? Este util sau nu ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x