LG Gram Fold laptop cu ecran pliabil

Cei de la LG au lansat pe piață un laptop interesant și anume LG Gram Fold. Acesta este un dispozitiv care funcționează ca o tabletă de mari dimensiuni, însă se poate utiliza ca laptop prin adăugarea unei tastaturi magnetice. Evident că vine cu tastatura bluetooth inclusă în pachet, aceasta se fixează magnetic cu ecranul pe orizontală. De asemenea se poate utiliza și ca monitor dacă este nevoie sau ca e-reader.

LG Gram Fold vine cu un ecran de 17 inci cu o rezoluție de 2560×1920 pixeli care se transformă într-un ecran de 12 inchi Full HD atunci când este folosit în modul laptop. Procesorul este un Core i5-1335U, memoria RAM 16GB și SSD de 512 GB. Acumulatorul are o capacitate de 72Whr și suportă încărcare rapidă la 65W.

Cică ar rezista la 30.000 de plieri…puțin după părerea mea dacă ne raportăm și la preț care este de 3729 de dolari. Însă probabil cei de la LG se bazează pe faptul că dispozitivul nu va fi pliat foarte des…cu siguranță nu va fi pliat la fel de des ca un telefon de acest gen spre exemplu.

Acest dispozitiv este disponibil spre vânzare doar în Coreea de Sud, însă probabil curând va fi disponibil la nivel global. Per total pare un laptop interesant care merită atenție…sunt curios la ce preț va fi disponibil în România.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x