Lansare Fast and Furious X

Sunt un fan înrăit al seriei Fast and Furious, am văzut toate titlurile și cu siguranță îl voi vedea și pe cel de anul acesta care urmează să fie lansat pe data de 17 mai. Cinematografele au deschis deja rezervările însă eu îl voi viziona pe data de 20 mai. Nu îmi place să merg în cursul săptămânii la cinema, parcă după 8 ore de muncă nu îi mai arde nimănui de vizionat filme.

În noul film Furios și iute 10, Dominic Toretto ( Vin Diesel) și familia lui devin ținta fiului răzbunător al temutului traficant de droguri Hernan Reyes ucis de Luke Hobbs în Fast and Furious 5 din 2011.

Din câte am înțeles acesta va fi penultimul titlul din seria Fast and Furious. Cu toate astea pelicula promite scene de acțiune impresionante. Filmul cred că va fi disponibil doar în varianta 3D în cinematografe. Nu prea mă încântă sa vizionez filme 3D, mi se par obositoare pentru ochi. Sunt convins că scenele vor fi impresionante mai ales că acum îi ajută foarte mult și tehnologia pe producători. Fast and Furious 9 a fost de-a dreptul genial, mi-a plăcut foarte mult. Actorii, cascadoriile, acțiunea, locațiile… totul a fost absolut impecabil.

Ce pot să vă spun este că dacă vreți să urmăriți Fast and Furious X în cinematografe, trebuie să vă grăbiți să faceți rezervări. Din câte am observat locurile bune din sălile de cinema se epuizează pe zi ce trece și cine ar vrea să vadă un film 3D în primele rânduri.

Eu mi-am făcut rezervarea în primele ore când au făcut disponibile rezervările, la scurt timp locurile din spate, perfecte pentru filmele 3D au fost epuizate rapid. Îmi pare rău că se va termina curând și această serie probabil anul viitor…la fel de rău îmi pare și după serii precum James Bond sau John Wick care s-au terminat și ele.

După părerea mea Fast and Furious X va fi un film cu care merită să fie vizionat în cinema.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x