Lampa pentru citit

Nu știu voi, dar eu unul urăsc să citesc o carte cu lumina aprinsă, așadar am optat pentru o lampă pentru citit care pentru mine este perfectă.

Știu că acum este la modă cititul cărților de pe telefon, tabletă sau ebook reader, dar parcă nu mă atrage acest mod de citit…nu se poate compara cititul de pe un ecran cu ținutul cărții în mână când simți acel miros al hârtiei. Deci când vine vorba de citit nu prea mă împac cu tehnologia, prefer să țin cartea în mână și să dau pagină cu pagină, pentru mine are alt farmec.

Să revin la lampa pentru citit, am tot căutat pe internet și am găsit numeroase variante unele mai scumpe, altele mai ieftine, în general prețurile sunt cuprinse între 15-150 lei .

Probabil cele mai scumpe se pot încărca prin USB, însă eu am ales una pe acumulatori de la VARTA, sunt foarte încântat de ea, este perfectă pentru citit, lumina este plăcută, nu obosește ochii și are o clemă care ajută la prinderea ei de carte. Funcționează cu 2 baterii și are o autonomie de aproximativ 30 de ore, destul de satisfăcător pentru prețul de 48 de lei.

Lampa se poate comanda și online dar o găsiți și în hipermarket-uri sau în librării cu preturi cuprinse între 40 și 48 lei. Voi ce alte lămpi preferați pentru citit?…sau preferați să utilizați tehnologia?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x