Kasteel Tripel o bere tare la propriu

Kaskeel Tripel este o bere tare la propriu, care mie personal îmi place foarte mult. De fapt este o bere artizanală, specială cu refermentare în sticlă produsă în Belgia cu o concentrație de alcool de 11%…sunt și altele beri mult mai tari decât aceasta, dar nu prea se găsesc în România.

Această bere se găsește cam în toate magazinele care vând și bere artizanală, iar prețul ei este de 12,50 lei, știu este cam scumpă pentru o bere la 0,33 dar nu se compară cu nici o altă bere din comerț…are ceva al ei…un ingredient aparte…un lichior de cireșe care este adăugat printr-o tehnică unică care îi oferă un gust deosebit.

Berea este foarte bună la gust chiar dacă este destul de tare, are un gust aromatizat, plăcut însă trebuie consumată responsabil…asta vă spun din propria experiență. Dacă nu ești antrenat cu licorile lui Bachus nu prea e indicat să te joci cu mai mult de 2 sticle de Kasteel de 0,33 ml. De asemenea nu prea e indicat nici să fie consumată împreună cu alte băuturi alcoolice deoarece fiind destul de tare provoacă neplăceri din toate punctele de vedere. Chiar dacă vi se pare mică sticla vă trimite în lumea viselor destul de repede, plus că mai are și alte repercusiuni destul de neplăcute…știți voi la ce mă refer. Kasteel Tripel este o bere rafinată care se consumă în cantități mici, nu cum obișnuiește românul la 2 litri.

Dacă vreți să beți o bere artizanală bună, diferită de restul de pe piață vă recomand Kasteel Tripel, eu o beau ori de câte ori am ocazia, este bere mea de suflet. Există și varianta de 0,75 l însă eu nu am văzut-o în nici un magazin până acum. Probabil magazinele de la noi nu o comercializează pentru că este prea scumpă. În România se vând mai greu berile scumpe și asta pentru că românii sunt obișnuiți să consume bere ieftină în cantități mari.

Voi ce alte beri tari cunoașteți ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x