Jetpack elimină statisticile si anumite funcții din aplicația WordPress

De ceva timp ăștia de la Jetpack au lansat și ei o aplicație de management al blogurilor identică cu WordPress și probabil nu au avut succesul la care au visat. Când au lansat aplicația afișau reclamă de fiecare dată când aplicația WordPress era accesată…pot spune că au făcut reclamă abuzivă…un spam de toată frumusețea…evident reclamele sunt afișate doar utilizatorilor care folosesc serviciile Jetpack.

Dacă probabil au văzut că nu sunt mulți dornici să treacă de la WordPress la aplicația lor au schimbat tactica, așa că din 8 martie 2023 vor elimina funcțiile legate de statistică și alte notificări din aplicația WordPress. Cel puțin așa au precizat într-o notificare trimisă tuturor utilizatorilor care folosesc plugin-ul Jetpack.

Prin această acțiune practic îi obligă pe utilizatori să treacă la aplicația lor forțat. O chestie interesantă este că cele două aplicații nu pot fi utilizate în paralel deoarece intră în conflict. Momentan nu am încercat aplicația Jetpack, am avut o tentativă însă când am văzut că nu le pot utiliza în paralel am renunțat.

Voi cei care folosiți serviciile Jetpack cum o să procedați din 8 martie? O să treceți la aplicația Jetpack sau rămâneți la WordPress chiar dacă vor elimina anumite funcții ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x