Istoria Blackberry pe marile ecrane

După Casa Gucci, film pe care l-am vizionat cu interes și mi s-a părut unul dintre cele mai reușite filme din toate timpurile, aflu acum că istoria companiei Blackberry va fi și ea cat de curând pe marile ecrane. Eu unul abia aștept pelicula care va prezenta ascensiunea dar și declinul companiei.

Sursa foto: Voonze

Așa în mare parte am o idee cam ceea ce s-a întâmplat, parcă de prin anul 2000 a început declinul companiei s-au axat pe segmentul business însă oamenii căutau altceva, ceva ce le oferea telefoanele cu Android și iOS. Blackberry nu și-a dat interesul să țină pasul cu schimbările tehnologice de la aceea vreme, și nici după nu au reușit să se redreseze chiar dacă au lansat și ei telefoane cu Android…oamenii și-au pierdut interesul.

Declinul a continuat până au dispărut de pe piață, cine știe… poate s-a dorit asta la un moment dat. Au mai încercat ei să se reinventeze însă fara succes… și eu am fost utilizator de telefoane Blackberry mult timp, dar când rulau Blackberry OS, securitatea,funcțiile avansate nu se găseau pe nici un alt dispozitiv la vremea aceea. Acum Blackberry cu Android parcă nu are nici un farmec și cred că asta au zis toți fanii Blackberry.

Filmul cred că va avea un succes colosal, deoarece sunt multi care vor să știe cum a dispărut un asemenea colos de pe piață și ce interese au fost la vremea aceea. Nu știu de ce am impresia dar și compania Huawei încet,încet calcă pe urmele celor de la Blackberry, sau cel puțin eu văd asta.

Cel mai probabil pelicula, care deja a fost filmată și acum este la stadiul de montaj va fi lansată în 2023 sub simplul nume Blackberry, cel puțin așa se zvonește, voi mai scrie articole pe această temă când voi afla mai multe detalii .

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x