Înșelătoriile cu criptomonede

Am tot văzut și auzit tot mai des oameni care au fost păcăliți pe diferite platforme de tranzacționare a criptomonedelor. Evident aceste platforme fantomă au apărut în urma dorinței oamenilor de a se îmbogăți rapid și fără efort. Platformele promiteau tot felul de dobânzi uriașe, astfel îi adeamneau pe oameni.

Aceste platforme fantomă au fost promovate și de diferiți influenceri în mediul online, astfel au câștigat o mai mare încredere. Totuși nu înțeleg de ce oamenii sunt atât de naivi și cred absolut orice și tot nu înțeleg cum unii oameni își pot depozita banii pe platforme despre care nu știu nimic. Și nu vorbesc că depozitează sume nesemnificative, din contră sunt sume de câteva mii de euro.

Eu nu am încredere nici în platformele care cât de cât sunt oficiale pentru astfel de tranzacții, deoarece nu sunt securizate iar banii pot dispărea din conturi oricând, iar aceste sume sunt irecuperabile.

Cred că oamenii trebuie să fie mult mai atenți, unde tranzacționează criptomonede sau orice altceva, deoarece băieții deștepți profită de naivitatea lor și îi lasă fără bani…cu toate acestea băieții deștepți merită și ei o oarecare admirație, atât timp cât prostia plutește în aer e și păcat să nu faci bani de pe urma ei.

Unele platforme chiar returnează anumite sume cu dobânzile aferente că să atragă utilizatorii să investească mai mulți bani, apoi îi lasă cu ochii în soare. După părerea mea platformele care tranzacționează criptomonede sunt destul de dubioase, nu îmi inspiră deloc încredere să îmi investesc o parte din bani .

Voi avea încredere în platformele unde se tranzacționează criptomonede sau în platformele care vă promit castiguri mari in perioade scurte?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x