Începe sezonul 3 din serialul Clanul

Filmările la noul sezon din serialul Clanul au început de ceva timp, mai exact prin luna mai, producătorii promit că noul sezon va fi difuzat din 18 septembrie în fiecare luni la ora 20 pe ProTV…cel puțin așa circulă zvonurile. Cei care sunt abonați la VOYO vor putea vedea episoadele mai devreme cu o săptămână.

Serialul se pare că a avut un succes enorm și a prins foarte bine la public. Mie unul îmi place foarte mult, v-am mai spus și în alte articole…este genul de serial care te ține în suspans și te face sa îți dorești să vezi ce se întâmplă în episoadele următoare. În noul sezon vom avea parte de multă acțiune și suspans la cote maxime, dar și de personaje noi. De asemenea răsturnările de situație vor fi și ele numeroase în noul sezon. Practic și aceste răsturnări de situație cu care ne-a obișnuit serialul Clanul captează atenția publicului.

Eu unul abia aștept să înceapă, parcă nici nu mai am răbdare până în septembrie. Cu siguranță îmi voi face abonament la VOYO pentru a putea vedea mai repede episoadele. În același timp îmi doresc că acest serial să aibă cât mai multe sezoane, chiar dacă la un moment dat este posibil să nu mai fie la fel de interesant. De obicei serialele cu foarte multe sezoane devin plictisitoare deoarece nu mai reușesc să capteze atenția publicului.

Voi vă uitați la Clanul? Ce părere aveți despre acest serial?

5 1 vote
Article Rating

Copia n-are valoare !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x