Încărcarea mașinilor electrice gratuită

Dacă la început era gratuită încărcarea mașinilor electrice și toți s-au încântat pe tema asta, iată că ușor, ușor cam toate stațiile care erau gratuite devin cu plată inclusiv cele amplasate în parcările centrelor comerciale.

Cele care mai sunt gratuite încă sunt super aglomerate , cu cozi interminabile…chiar văzusem prin București cum stau oamenii de la 4 dimineața la cozi ca să încarce mașinile. Chestia asta se aplică și la instalațiile fotovoltaice, toți se încântă că energia este produsă gratuit, însă nimeni nu gândește în detaliu și pe termen lung…oricum știam de la început că această încărcare oferită gratuit mașinilor electrice este doar să îi încânte pe oameni că să facă astfel de achiziții… altfel cine ar fi cumpărat mașini electrice?

Stau și mă minunez cum unii oameni sunt atât de ușor de manipulat și înghit astfel de gogoși. Cred că cel mai ușor manipulezi un om cu cuvântul „gratis”…omul când vede ceva gratuit parcă nu mai gândește rațional, eu așa am impresia, altfel nu îmi explic cum pot fi unii duși de nas.

Voi ce părere aveți despre mașinile electrice?…se merită să cumpărăm asemenea mașini în România?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x