Încărcarea corectă a telefonului

Când vine vorba de încărcare telefoanelor, fiecare dintre noi avem moduri și perspective diferite. Unii lasă telefoanele să se descarce în totalitate, unii le încarcă când au procentaj peste 40%, alții le lasă la încărcat peste noapte s.a.m.d.

Dar oare cum este corect să încărcăm bateriile telefoanelor? Cică în mod normal nu este bine să le încărcăm complet sau să le lăsăm peste noapte la încărcat. Eu am făcut chestia asta cu alte telefoane în trecut și nu am observat nici o schimbare a autonomiei pe termen lung. De asemenea „specialiștii” recomandă ca telefoanele sa fie încărcate de mai multe ori pe zi , decât să le lăsăm să se încarce un ciclu complet. Am făcut și lucrul ăsta și în mai puțin de jumătate de an am observat că autonomia scăzuse considerabil.

Deci nu știu dacă sfaturile astea care se găsesc pe internet sunt și bune. Eu îl încarc în fiecare zi indiferent cât are procentaj, important este să am ziua următoare baterie. Dacă l-aș încărca la două zile, mi-ar ajunge bateria cam la limită, poate chiar aș rămâne fără.

În concluzie fiecare dintre noi avem modul nostru de abordare, nu cred că există o modalitate corectă de încărcare a telefoanelor. Fiecare dintre noi le încărcăm în funcție de cât de mult le utilizăm. Până la urmă important este să nu rămânem fără baterie pe parcursul zilei. Nu se știe niciodată când suntem puși într-o situație în care fie trebuie să contactăm sau să fim contactați de urgență.

Voi cum procedați cu încărcarea telefoanelor? Credeți că există o modalitate optimă pentru încărcarea lor ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x