Încălțăminte de la Kalapod

Astăzi vreau sa vă prezint un alt magazin cu care am avut de-a face în trecut, atât eu cât și persoane apropiate mie. Este vorba de magazinul Kalapod, un magazin de încălțăminte care are o gamă foarte mare de produse atât pentru bărbați, femei dar și pentru copii.

Încălțămintea este de calitate și la prețuri accesibile tuturor, eu asta și caut. Nu tot timpul încălțămintea scumpă este și de calitate, sau nu înseamnă că încălțămintea semnată de anumite branduri cunoscute pentru care unii plătesc bani mulți este și fiabilă. Eu am pățit de multe ori sa cumpăr încălțăminte scumpă și aceasta să se deterioreze mai repede decât cea ieftină, chiar dacă a fost purtată cam la fel ca și periodă de timp, dar și ca condiții de utilizare.

Așa că ușor, ușor am renunțat să cumpăr încălțăminte sau îmbrăcăminte scumpă, care nu este de calitate și unde oamenii plătesc doar brandul. Nu mă ajută cu nimic că scrie pe adidași Balenciaga și se deteriorează în 3 luni. Și în general încălțămintea se deteriorează destul de repede, o mai agăți în ceva, te mai impedici s.a.m.d . Că să nu mai zic că sunt persoane care își cumpără îmbrăcăminte și încălțăminte în rate doar că să arate că au bani…cunosc cazuri reale.

Dar să lăsăm prostiile și să revenim la magazinul online Kalpod care pregătește și el oferte de nerefuzat in perioada următoare, adică de Black Friday mai exact , ce să ne ascundem după degete. Reducerile vor fi aplicate la toate articolele de pe site și vor fi de până la 85%… și eu când am văzut, am zis că nu văd bine 85%…dar chiar așa este. Promoția va fi începând cu 8 noiembrie și va ține până pe 15 în România. În Bulgaria și Ungaria promoția va fi din 15 noiembrie până în 22 și în Grecia și Slovacia din 22 până în 29 noiembrie.

Practic puteți comanda de la ei și dacă va aflați în țările enumerate mai sus, doar că trebuie să așteptați perioada respectivă că să beneficiați de reduceri. Având în vedere că magazinul comercializează articole de încălțăminte în mai multe țări , vă puteți da și singuri seama că este un magazin de încredere. În alte țări nu e ca în Romania…”las că merge și așa”…acolo dacă nu ești serios și nu oferi calitate, ești scos imediat din joc.

Am văzut și o recenzie negativă… și-a comandat cineva ceva de pe site și după a cerut să ii se anuleze comanda…a plătit online și a durat câteva zile pana banii i-au fost returnați în cont…doar că cine a scris recenzia respectivă nu știe că plățile prin intermediari durează câteva zile, chiar și săptămâni până sunt procesate…mai ales plățile online prin Mobilepay…până și banca îți blochează uneori banii chiar și 10 zile lucrătoare…Dar femeia era foarte ofensată că nu i-au returnat banii instant, când de fapt la mijloc sunt anumite proceduri.

Daca vreți să aruncați o privire la ofertele de Black Friday, magazinul îl puteți accesa la adresa www.kalpod.net

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x