Încălțăminte de damă de la Reverse

Dacă tot vine sezonul rece și fiecare dintre noi căutăm încălțăminte adecvată, am zis să vă mai prezint un magazin online de unde puteți să vă achiziționați încălțăminte la prețuri destul de bune. Trebuie să precizez încă de la început că acest magazin vinde doar articole de damă, deci noi bărbații putem eventual să le facem cadou doamnelor.

Eu cel puțin așa sunt de părere că oamenii în ziua de astăzi caută să cumpere produse de orice fel la prețuri cât mai bune. Asta și poate din cauza scumpirilor din ultima vreme care se pare că nu vor să stagneze deloc. Majoritatea produselor s-au scumpit, însă comercianții încearcă să țină prețurile cât mai accesibile, altfel riscă să dispară de pe piață.

Magazinul Reverse va avea reduceri în perioada următoare de 50 % la gehete, cizme, botine, adidași și încălțăminte casual. Promoția va fi din data de 11 noiembrie, adică de Black Friday și va ține până la sfârșitul lunii, timp în care produsele enumerate mai sus vor avea reduceri de 50%. Și eu am auzit de acest magazin de la prietena mea, ea are obiceiul să își comande online multe produse și evident este la curent u toate reducerile posibilele și imposibile.

În general cam așa se află de aceste magazine, ori afli de la cineva care și-a cumpărat de la ei, ori din reclame. Însă în general magazinele mai micuțe nu prea plătesc pentru reclame la tv sau mai știu eu pe unde…deci e cam greu să afle cineva de ele. Am citit și părerile oamenilor și am observat că au fost destul de mulțumiți de produsele achiziționate de la acest magazin.

Magazinul online arăta destul de bine, oferă toate detaliile cu privire la produse și oferte, de asemenea trebuie să precizez că transportul este gratuit la comenzile de peste 300 de lei. În cazul în care produsul comandat nu vi se potrivește sau nu vă place din diferite motive, aveți posibilitatea să returnați produsul în 14 zile de la primirea coletului, însă mai multe detalii despre asta găsiți pe site.

Și acum magazinul are prețuri destul de mici, însă în perioada 11-30 noiembrie vor și mai ieftine, deci eu zic că se merită. Eu personal de Black Friday tot timpul aleg să fac cumpărături online, așa evit aglomerația din marile centre comerciale dar și traficul care este infernal cel puțin în primele zile.

Așa că dacă sunteți în căutarea unui perechi de, ghete, cizme, botine sau vreți să faceți un cadou cuiva, puteti comanda cu încredere de la magazinul online Reverse, pe care îl găsiți la adresa www.reverse.ro

Voi în general de unde vă cumpărați încălțăminte?…din online sau din magazinele fizice?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x