Impozit pentru sumele nejustificate provenite de la nunți și botezuri.

De câteva zile se vehiculează pe internet tot felul de informații cum că guvernul intenționează să impoziteze nunțile și botezurile deoarece se consideră venituri nejustificate. Aceste știri false au făcut destul de multă vâlvă în online însă, situația a fost clarificată de către premierul Marcel Ciolacu.

Acesta a spus că nu a intenționat nimeni să impoziteze nunțile și botezurile cu 70% sau să catalogheze sumele provenite din astfel de evenimente ca fiind venituri nejustificate. Sincer nici nu știu cum ar putea face asta autoritățile…cum ar putea să controleze așa ceva cei de la ANAF. Doar nu o să vină inspectorul fiscal să numere darul de la nuntă…dar în România orice este posibil.

Trebuie să avem în vedere că cei de la ANAF au mai încercat cel puțin în ultimii 15 ani să controleze aceste evenimente prin verificarea averilor artiștilor care prestează servicii la diferite evenimente unde încasează sume de bani. Așa că nu ar fi de mirare să le vină o idee să impoziteze nunțile și botezurile cu 70% că fiind venituri nejustificate.

Ce părere aveți? Credeți că o să le vină o astfel de idee pe viitor?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x