Huawei pregătește seria Mate 50

Sunt câteva zvonuri care circula pe internet, cum că cei de la Huawei urmează să lanseze o nouă serie de telefoane și mai exact seria Mate 50, care cică va fi în mai multe variante dar toate vor avea conectivitate 4G din cauza restricțiilor puse de SUA.

Sursa : GsmArena

Nu sunt eu fan al acestor produse, dar observ că rezistă foarte bine pe piață chiar dacă nu mai au serviciile Google, care sunt esențiale pe telefoane sau cel puțin eu așa le văd.

Noile modele vor avea și un nou procesor Snapdragon 8 Gen 1 care nu a mai fost folosit ulterior pe alte modele. Va fi disponibil în trei modele și anume cel standard,pro și RS Porsche Design, toate cele trei modele vor fi destul de toate din toate punctele de vedere însă mai multe detalii vom afla la începutul lunii septembrie a acestui an.

Momentan nu are sens să discutăm prea multe având în vedere că sunt doar zvonuri care circulă, probabil unele sunt false. Totuși cred că și prețurile vor fi pe măsură însă se zvonește și despre un model din gama mid-range care probabil va fi accesibil pentru mai multe buzunare.

Eu unul nu voi mai utiliza astfel de telefoane, probabil doar dacă vor fi ridicate restricțiile și vor beneficia din nou de serviciile Google, in schimb îmi plac foarte mult că design și specificații tehnice telefoanele Huawei însă mie îmi sunt inutile.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x