Huawei P50 Pro și Huawei P50 Pocket

Nu sunt eu un fan Huawei, mai ales de când au renunțat la serviciile Google pe care eu le folosesc destul de des, totuși am ales să scriu despre noile telefone care urmează să fie disponibile pentru precomenzi din 27 ianuarie, adică chiar astăzi. Cum spuneam nu sunt un fac al acestei mărci însă aceste două modele mi-au atras atenția prin design-ul și specificațiile tehnice.

Huawei P50 Pro vine cu un ecran OLED de 6,6 inch, cu rata de refresh 120Hz și o rezoluție de 2700×1228 mixeli, la capitolul cameră acesta va fi dotat cu o cameră principală de 50 megapixeli, una monocromă de 40 de megapixeli, una ultrawide de 13 megapixeli și o cameră telephoto de 64 megapixeli…clar fotografiile vor fi spectaculoase,dar si selfie-urile deoarece va avea o cameră frontală de 13 megapixeli.

La capitolul baterie stă destul de bine deoarece vine cu o baterie 4360 mAh care se incarca la 66W cu încărcător normal și la 50W wireless. Memoria Ram va fi de 8 GB si stocarea de 256 GB și aici stă destul de bine și era să uit ce era mai important, prețul care va fi cam 1125 de euro. Țin să cred că vor fi disponibil și în varinate cu 12 GB și 512 GB stocare.

Fratele lui Huawei P50 Pocket va avea un ecran OLED de 6,9 inch cu rata de refres de 120Hz, dar va avea și un ecran în spate de 1,04 inch OLED, probabil va afișa diferite mesaje din aplicații, muzică,notificări…etc. Camera principală wide va fi de 40 de megapixeli și o cameră ultrawide de 13 megapixeli și va mai avea încă o cameră de 32 megapixeli. Camera frontală va fi de 10.7 megapixeli ultrawide, deci și acest model va face poze senzaționale.

Pe partea de memorie RAM va avea tot 8 GB si 256 GB stocare,dar probabil va fi incă o variantă cu 12 GB RAm și 512 GB stocare, bateria va fi de 4000 mAh cu încărcare rapidă la 40 W, prețul acestuia va fi undeva la 1435 de euro. Din păcate nici aceste dispozitive nu vor avea Google Service, iar din acest motiv utlizatorii ocolesc aceste telefoane marca Huawei printre care și eu. Probabil dacă pe viitor vor crea ceva care să înlocuiască aceste servicii Google voi fi unul dintre clienții Huawei. În rest am o părere foarte bună despre aceste telefoane, sunt interesante și fiabile, sincer mi-ar face plăcere să mă joc puțin mai ales cu Huawei P50 Pocket. Pentru mai multe detalii sau precomenzi puteți accesa site-ul Huawei.

Voi ce părere aveți despre aceste telefoane?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x