Hornbach magazinul de materiale de construcții preferat

Vroiam de mult timp să vorbesc puțin despre magazinele de construcții și asta pentru că le frecventez destul de des, având în vedere că locuiesc la casă, cam tot timpul se găsește ceva de făcut. Le-am cutreierat pe toate din Brașov dar singurul care mi-a lăsat o impresie plăcută este Hornbach. Chiar dacă stau în cealaltă parte a orașului și alte magazine de genul mi-ar fi mai la îndemână, prefer să merg la Hornbach, decât să îmi pierd timpul aiurea prin alte magazine căutând ceea ce am nevoie.

Și probabil o să vă întrebați de ce am zis că în celelalte magazine de materiale de construcții îmi pierd timpul,având în vedere că toate au cam același produse și materiale. Adevărat au cam aceasi gamă, însă la Hornbach mi se parte totul mult mai organizat, mai aerisit, clientul găsește mult mai repede produsele și raioanele deoarece sunt semnalizate corespunzător…practic ști de la bun început unde să mergi.

În alte magazine de bricolaj tot timpul trebuie să întrebi pe cineva unde se găsește produsul cutare, asta nu ar fi o problemă, dar de obicei stai câte jumătate de oră până găsești un angajat. Când în sfârșit găsești pe cineva, îți răspunde ceva de genul mergeți la raionul 17 și când te duci acolo e altceva pe raionul respectiv, nicidecum ce ai tu nevoie, iar stai ca să găsești alt angajat și ți se spune din nou să mergi la alt număr de raion, nici acolo nu găsești și tot așa. La sfârșit constați că nici nu ai găsit ce ai nevoie și pe lângă asta ai mai pierdut și 1 oră degeaba, cel puțin eu asta am pățit de multe ori și sunt convins că și voi.

La Hornbach totul e mult mai bine aranjat, mai organizat, au angajați mai mulți care spre surprinderea mea sunt și bine pregătiți, adică dacă adresezi o întrebare, primești și un răspuns urmat de câteva recomandări și cel mai important este că nu stai să aștepți. Alt lucru care îmi place este faptul că nu mută raioanele și asta e un avantaj, sunt unele magazine de materiale de construcții unde dacă te duci astăzi și te mai duci peste câteva luni constați că totul e schimbat…adică gresia este în locul articolelor de grădinărit ș.a.m.d.

Cum suntem în era digitală, are și magazin online care poate fi accesat la adresa www.hornbach.ro sau prin aplicația cu același nume disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS. Fie pe site, fie în aplicație puteți comanda online produsele dorite, puteți rezerva produsele și să le ridicați ulterior din magazin, de asemenea puteți opta și pentru livrare produselor oriunde în țară. Îmi place cum e construit magazinul online, ușor de utilizat, ușor de plătit, bine pus la punct. Interfața este una plăcută, dar cel mai important este că sunt afișate toate informațiile de care avem nevoie , inclusiv fotografii de prezentare ale produselor și stocurile în timp real. Practic site-ul și aplicația te scutește de un drum inutil…de ce să mergi până la magazin dacă produsul nu e pe stoc în orașul tău ?…e logic.

De la materialele de construcții, la unelte și tot ce ai nevoie pentru o casă, mai au ceva interesant…ceva ce nu se găsește în alte magazine de bricolaj…este vorba despre departamentul de Zoo și Acvaristică pe care personal îl vizitez de fiecare dată când merg în acest magazin, ba uneori doar pentru asta merg…având în vedere că sunt pasionat de acvaristică… De fiecare dată zic că merg doar să mă uit, la final tot plec cu ceva și asta pentru că au cele mai bune prețuri de pe piață comparativ cu magazinele de specialitate.

Sursa foto: mesageruldesibiu.ro

Per total eu văd acest magazin ca fiind cel mai organizat dintre toate magazinele de bricolaj, cel puțin eu nu am întâmpinat nici un fel de probleme la ei și nici nu mi-am pierdut timpul căutând produsele dorite. Evident acest articol este redactat în urma unor întâmplări reale pe care le-am avut în aceste magazine, lucru care mi-a permis să îmi formez anumite păreri și să le pot compara. Dar că tot am zis doar lucruri bune, trebuie să zic și ceva ce mă deranjează nu ?… Pai mă deranjează faptul că sunt deschise prea puține magazine, însă poate pe viitor se vor deschide mai multe, măcar două în orașele mari, cel puțin în Brașov ar fi nevoie de încă unul.

Voi de unde vă cumpărați materiale de construcții sau pentru casă? Aveți în orașele voastre deschise magazine Hornbach?… dacă da, cum vi se par serviciile, prețurile ? …păreri pro, contra?

5 2 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x