Harmony OS 3 de la Huawei

Cred că cam toți utilizatorii telefoanelor Huawei așteaptă noua versiune de soft Harmony OS și sunt multe motive pentru care este atât de așteptat. Știți cu toții că gigantul chinez a întrerupt parteneriatul cu Google, iar unele servicii nu sunt disponibile pe anumite modele de telefoane, servicii cum ar fi Google Play sau serviciile de plăți. Aceste funcții sunt esențiale pentru telefoanele cu Android și cred că toți ați simțit când s-au făcut această schimbare.

Noua versiune de soft open source numit Harmony promite să rezolve aceste probleme, chinezii promit implementarea unor servicii noi asemănătoare cu cele de la Google, astfel încât utilizatorii să poată instala aplicații și să folosească telefoanele pentru plati online.

Ar fi o idee buna să accepte toți furnizorii plati prin serviciile Huawei, pentru că în acest moment nu se pot efectua plăți către comercianții care folosesc Google Service.

Noua versiune a sistemului de operare va fi prezentată într-o conferință pe data de 24 octombrie în cadrul căreia vor fi făcute publice toate noutățile care vor fi implementate și probabil vor specifica și care dispozitive vor beneficia de acest sistem .

Prin aceste îmbunătățiri Huawei încearcă să devină tot mai independent pe piața și să nu mai depindă de serviciile celor de la Google.

Eu sunt de părere că vor reuși să se redreseze pe piața, iar dacă vor implementa sisteme asemănătoare celor de la Google, chinezii vor avea un succes colosal deoarece telefoane Huawei sunt interesante și fiabile. Nu ne rămâne decât să așteptăm până pe 24 octombrie să vedem cu ce se vor lăuda cei de la Huawei.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x