Grijă mare la carnea de miel

Sărbătorile Pascale sunt aproape iar românii se înghesuie să cumpere carne de miel chiar dacă anul acesta prețul este destul de piperat, aș putea spune chiar exagerat.

Dar ce mai contează prețul, românul nu face Paștele fara carne de miel, tot așa au zis unii comercianți care în loc de carne de miel, vând carne de câine că doar seamănă. Direcția Sanitar Veterinară trage acest semnal de alarmă deoarece au fost depistate astfel de persoane care vindeau carne de câine.

Direcția Sanitar Veterinară a intensificat controalele pentru depistarea acestor oameni lipsiți de scrupule însă este destul de greu să îi controleze pe toți într-un timp atât de scurt. Totuși cei care doriți sa cumpărați carne de miel neapărat, trebuie să o achiziționați din surse sigure pentru a nu avea surprize neplăcute.

Stau uneori și mă întreb cât timp le ia acestor oameni să gândească astfel de înșelători, totuși trebuie sa ai curaj să faci lucruri de genul ăsta. dar sunt convins că nu doar noi românii suntem atât de inventivi pe partea cu înșelătoriile, probabil și prin alte țări se practică. Deși prin alte țări pe unde au fost depistate înșelătorii, tot de români erau puse la cale.

Ce să zic aveți grijă să nu latre mielul !!!

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x