Grand Theft Auto 6

Rockstar Games lucrează la noul joc din seria GTA, conform producătorilor jocul va avea o lume imersivă, adică o lume care va transpune lumea reală în cea virtuală și asta aproape de perfecțiune. Rockstar Games dorește sa ofere jucătorilor o experiență cât mai reală.

Producătorii vor să revoluționeze lumea jocurilor și promit ca noul număr va fi ceva spectaculos, sau cel mai spectaculos joc din toate timpurile. Cu toate astea nu se cunoaște o data reală de lansare, însă sunt zvonuri care afirmă că se va lansa în 2023 sau chiar în 2025, dar cu aceste zvonuri nu sunt oficiale nu le putem trata drept credibile.

Sincer și eu aștept noul joc, chiar sunt curios cât de realist va fi, sunt sigur că producătorii vor fi atenți la cele mai mici detalii când vine vorba de grafică și personaje. Nu ne rămâne decât să așteptăm date oficiale, poate cei de la Rockstar Games ne vor face o surpriză și îl vor lansa mult mai repede decât zvonurile care circulă. Indiferent când va fi lansat sunt convins că specificațiile hardware vor fi pe măsură.

 

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x