Grădina Zoo din Târgu Mureș

Acum două săptămâni am vizitat Gradina Zoologică din Târgu Mureș și vreau să vă spun că nu am rămas foare impresionat. Mă așteptam la cu totul alceva. Tot auzeam pe la unul,altul că este cea mai frumoasă,cea mai mare etc.
Întradevăr mare este ca suprafață dar se vede că nu au fost făcute investiții cam de pe timpul lui „nea Nicu” .

Adică totul pare învechit,încremenit în timp, animalele întradevăr au condiții dar la capitolul aspect mai au de lucrat mult. Nu pot spune că a fost ceva wow mai ales că mă așteptam să văd altceva.
Și când spun altceva nu mă refer la animale ,ci la ceva mai plăcut ochiului care să mă facă să mă simti bine.Nu mă așteptam să văd camera crocodililor încălzită cu sobă de teracotă.

Prețul biletui este 20 de lei și fac acum o comparație cu Grădina Zoo din Sibiu unde biletul este 2 sau 3 lei și arată de 100 de ori mai bine chiar dacă este mai mică ca suprafață. Se vede că la Sibiu administrația grădinii își dă tot interesul ca totul să arate bine… Cu cât arată mai bine cu atât vor fi mai mulți vizitatori.

La Târgu Mureș oare de ce nu se fac investiții? Totuși eu am fost în cursul săptămânii și erau destul de mulți vizitatori,deci bani sunt. În concluzie merită vizitată pentru animalele care sunt numeroase.Dar dacă s-ar face câteva investiții probabil ar fi una dintre cele mai mari și mai frumoase din Europa. Mai trebuie doar să se și vrea.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x