Google Maps sau Waze ?

Am tot utilizat de-a lungul timpului ambele aplicații și am ajuns la concluzia că Google Maps este mult mai stabil și mult mai precis decât Waze.

Waze de multe ori nu indică corect direcția de mers sau nu rostește corect, de exemplu sunt situații când trebuie sa virezi la dreapta apoi la stânga și aplicația îți spune doar sa virezi la stânga. Sau o altă situație când sunt două posibilități de viraj la dreapta sau la stânga, Waze îți spune doar să virezi în direcția respectivă…am pățit o situație pe autostradă la Alba Iulia și a trebuit să fac 28 km că să mă întorc. De asemenea dacă pierde conexiunea la internet sau GPS, aplicația va indica cu întârzie sau eronat traseul…practic nu va fi sincronizată în timp real.

Waze este o aplicație care pe lângă că necesită conexiune permanentă la internet, trebuie să fi în permanență cu ochii la ecran altfel foarte ușor greșești direcția. Momentan cel puțin pentru mine Google Maps este cea mai bună aplicație pentru navigare.

Per total dacă tragem linie nici Waze nu e o aplicație chiar rea doar că este destul de enervată uneori, când greșești direcția de mers, în rest are și ea câteva avantaje, indică viteza,poliția, zonele aglomerate…etc…se bazează mai mult pe datele trimise de utilizatori.

Google Maps este destinată atât șoferilor, dar și celorlalți care utilizează alte mijloace de transport, chiar și pe jos. De asemenea poți afla mult mai multe detalii pe hartă, dar un punct forte este acela că aplicația poate fi utilizată fără conexiune la internet, ajută foarte mult în zonele fără semnal care sunt destul de multe în România și nu numai.

Voi ce aplicații de navigare utilizați?…sau care vi se pare cea mai ok ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x