Goat Rally la Brașov

Ieri seară cei de la Goat Rally au ajuns la Brașov, după ce au fost în Timișoara și Sibiu…așa că am zis sa merg și eu să văd bestiile pe 4 roți. Chiar dacă în aer mirosea a ploaie, vremea a fost ok până la sfârșitul evenimentului.

Aglomerația a fost mare, chiar nu mă așteptam să fie prezentă atâta lume, unii au venit special ca și mine, alții erau doar în trecere, chiar dacă erai în trecere nu aveai cum să nu te oprești și să admiri mașinile de sute de mii de euro.

Îi urmăresc pe cei de la Goat Rally pe rețelele de socializare dar și pe cei de la Custom Tuning, doar că nu am reușit să ajung și la evenimentul lor care a fost în iulie…doar am apucat să le văd mașinile în trafic. Așadar știam că vor veni cei de la Goat Rally la Brașov și ori de câte ori am ocazia nu ratez sa văd astfel de bijuterii. Și să fim serioși cui nu i-ar place să conducă astfel de bolizi?…dacă nu ne permitem să le avem, măcar să le vedem de aproape.

Nu am stat până la sfârșitul evenimentului, probabil și cel mai important moment…când mașinile plecau în trombă cu motoarele turate deoarece începea să plouă și aveam mașina parcată destul de departe, că na trebuie să ai un noroc chior să găsești parcare în centrul Brașovului, însă până am ajuns eu la mașină evenimentului s-a terminat.

În marea de oameni unde fiecare se îmbulzea care mai de care să facă poze cu mașinile, am reușit și eu să fac câteva poze, nu foarte reușite , dar acceptabile… evident am făcut doar la câteva mașini poze, pe unde am avut și eu acces, nu prea îmi place să mă clac în picioare pentru câteva poze . E adevărat că sunt mașini pe care nu le vezi prea des pe drumurile din România, însă unii prea exagerează. Bine trebuie să precizez că nu vedem astfel de mașini la noi prea des pentru că nu prea avem drumuri pentru ele.

Per total mi-a făcut plăcere să văd aceste mașini, sper să îi văd la următoarele evenimente, poate data viitoare vremea va fi mai prietenoasă și voi sta până la sfârșit. Mă întreb totuși care este scopul acestor tururi cu mașini scumpe ?…nu cred că se plimbă doar ca să fie admirați, până la urmă sunt implicate costuri enorme.

Voi ce părere aveți? … Care e scopul lor ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x