GIMP alternativă gratuită la Adobe Photoshop

Dintre toate aplicațiile pentru editat imagini, GIMP cred că este cea mai bună alternativă la Adobe Photoshop. Din punctul meu de vedere această aplicație se apropie cel mai mult de funcțiile lui Photoshop. În același timp GIMP este o aplicație total gratuită, dar este la fel de complexă ca și Adobe Photoshop, cel puțin asta e părere mea.

Adobe Photoshop are costuri lunare destul de mari, plus că plătim pentru funcții pe care nu le folosim probabil niciodată. Abonatul lunar pentru Adobe Photoshop este de aproximativ 24 de euro, deci destul de mare. Alternative sunt multe însă GIMP este cea mai populară, eu o folosesc inclusiv pe Linux.

Deci decât să folosești Adobe Photoshop cu crack descărcat din surse dubioase, mai degrabă folosești o alternativă, astfel reduci la zero riscul de infectare cu viruși, keyloggere, troieni și multe alte fișiere malițioase, că doar nu credeți că aplicațiile modificate nu au și ele un preț. Chiar dacă aplicațiile cu plată sunt oferite gratuit pe diferite site-uri vă pot costa datele personale, informațiile bancare…s.a.m.d.

Voi ce aplicații folosiți pentru editarea imaginilor ca alternativă la Adobe Photoshop? Ce părere aveți despre GIMP?… L-ați utilizat vreodată?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x