Genți elegante de la Barney’s Store

Se apropie cât de curând Sf. Mihail, mai spre sfârșitul lunii Sf. Andrei…după vine luna cadourilor și cam toți suntem în impas când vie vorba de idei de cadouri, că na nu poți să oferi in fiecare an aceleași lucruri. Din punctul meu de vedere o idee bună de cadou fie el de ziua de nume sau de sărbători sun gențile, poșetele elegante. Și cum sunt pe piață o mulțime de astfel de produse este destul de dificil să alegem.

Eu am renunțat să merg prin magazine să caut cadouri, cumpăr online tot ce se poate cumpăra, mai puțin îmbrăcămintea că acolo este mai complicat cu mărimile, care diferă de la producător la producător. Dar când vine vorba de genți, poșete sau alte accesorii prefer online-ul decât să stau să umblu de nebun prin magazine și tot nu găsesc ce îmi place. Anul asta am zis să mă pregătesc din timp cu cadoul și să cumpăr o geantă, așa am ajuns pe site-ul celor de la Barney’s Store un magazin online de genți, de fapt aicigăsești mai multe articole atât pentru femei cât și pentru bărbați. Magazinul comercializează genți de tot felul, poșete, rucsacuri, borsete, protofele… găsești cam tot ce vrei.

Toate articolele sunt la prețuri accesibile și sunt destul de elegante, oricum nu cred că e cineva care să nu găsească ceva care sa ii placă im acest magazin, e imposibil la câte articole au. Chiar dacă articolele au prețuri bune, în perioada următoare vor avea prețuri și mai bune de atât deoarece vor avea și ei Black Friday din data de 10 noiembrie ora 20:00 și până în 13 noiembrie ora 23:59. În această perioadă toate articolele vor avea reducere de 25% însă vor fi și articole care vor avea reduceri și mai mari, ca de exemplu: aceasta geantă de ocazie elegantă pentru femei care va avea reducere de 70 % sau această geantă casual care va avea reducere de 41 %, vor fi mai multe articole care vor avea reduceri mai mari de 25% însă vă las să le descoperiți singuri.

Mie mi se par destul de faine produsele pe care le au cei de la Barney’s Store, cel puțin în imagini acestea arata foarte bine, însă sunt convins că tot așa arată și în realitate. Cel puțin nu am văzut recenzii negative din partea clienților, cel puțin pe Google au 5 stele ceea ce îmi dă încredere mie ca potențial client și probabil și vouă la fel.

Dacă vreți să vă faceți o idee cam ce vând cei de la Barney’s Store puteți accesa magazinul la adresa www.barneystore.ro

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x