Generația Tech a ajuns la Brașov

Știți că v-am povestit acum ceva timp că m-am înscris la Generația Tech la Web Development. Astăzi pe 24 August au fost în Brașov în cadrul evenimentului Vibe Fest și evident am fost prezent pentru că doar așa puteam să îmi confirm participarea la curs.

Au făcut ceva fain, un fel de quest, când am luat brățara pentru că cu asta trebuia să încep, am primit și un cod QR. După scanarea codului am primit într-o platformă un formular cu 6 întrebări și pe lângă întrebări am primit și 2 dintre răspunsuri. A trebuit să caut prin Piața Sfatului alte persoane care aveau răspunsurile care îmi lipseau mie…deci a fost într-un fel foarte interesant. După ce am răspuns corect la cele 6 întrebări mi-a fost trimisă o locație unde trebuia să merg ca să îmi iau tricoul și să mă schimb…a fost de mers cam 10 minute pe jos.

După ce m-am schimbat, a trebuit să mă reîntorc din nou în Piața Sfatului și am avut parte de un nou quest și anume a trebuit să îmi caut mentorul, trebuia să îl recunosc în mulțime…evident era afișată poza fiecăruia și numele în funcție de profil. După ce am găsit mentorul, întrebând în stânga și în dreapta pentru că era imposibil să găsești o persoană într-o mare de oameni, a trebuit să fac și un selfie cu el. Apoi au urmat câteva explicații despre cum se vor desfășura cursurile….la final după ce toți pașii au fost efectuați înscriere s-a făcut cu succes în platformă.

A fost foarte fain, exceptând faptul că am stat la cozi foarte mari pentru brățară și tricou…chiar mi-a plăcut ideea și jocul lor cu acele obiective pe care dacă nu le rezolvai nu te puteai înscrie…a fost altceva decât să completez hârtii…a fost ceva interactiv.

Luni vor începe cursurile, sper să fie ceva interesant la fel că și înscrierea. Nu am stat mai mult la jocul de lasere și la concertul trupei Sub Carpați deoarece norii negri, fulgerele, tunetele prevesteau o furtună serioasă, așa că am preferat să mă retrag într-un restaurant și să mă delectez cu o bere și un burger.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x