Fructele și legumele

Peste tot auzim că pentru o viață sănătoasă trebuie să consumăm fructe și legume cat mai mult posibil și mai puțin preparate din carne sau junk food .

Dar oare aceste fructe și legume sunt chiar așa de binefăcătoare pentru organism? În mod normal da sunt binefăcătoare dacă nu sunt din comerț, deoarece toate acestea fie că sunt cultivate în sere, pe câmpuri, livezi etc…fie că sunt din import sau nu, acestea sunt stropite cu fel de fel de substanțe chimice extrem de periculoase pentru organism. Consumate tot timpul aceste substanțe se acumulează în organism și dau naștere mai multor afecțiuni destul de severe.

Aceste substanțe sunt foarte periculoase deoarece sunt combinate, unele legume și fructe sunt stropite cu peste 25 de substanțe chimice, toate acestea sunt absorbite în interiorul acestora, așadar spălarea este inutilă deoarece substanțele sunt absorbite de fructul sau leguma în cauză .

Concluzia este că fructele și legumele sunt benefice pentru organism dar cele din comerț sunt bombe toxice care ne pun viața în pericol. Cu cat se combină mai multe substanțe chimice cu atât fructul devine mai otrăvitor…deci nu putem spune că mâncăm chiar sănătos .

Trebuie să încercăm să consumăm fructe și legume din surse sigure și cât mai puțin din magazine. Unde sunt cantități industriale se pune accent pe cantitate, nu pe calitate ca în orice alt domeniu.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x