Fonduri returnate la plata cu cardul

Acum două săptămâni am fost prin țară să mă plimb și am ajuns și pe la Alba Iulia, toate bune și frumoase dar să vă spun ce am pățit. Am fost am mâncat la un restaurant și am plătit cu cardul. La fel toate bune și frumoase plata acceptată, nimic neobișnuit, asta se întâmpla pe 28 aprilie.

Pe 7 mai intru în aplicația de la BRD și din curiozitate îmi mai arunc ochii prin tranzacții și surpriză văd suma pe care am platit-o la restaurant întoarsă înapoi în cont sub formă de returnare fonduri.

Sincer nu am mai pățit așa ceva până acum, totuși am ales să sun la restaurant și să le explic situația, nu am vrut să mă bucur cum probabil multi ar fi făcut. Totuși nici ei nu au găsit explicația și nici cei de la banca…acum întrebarea este cine suportă această pagubă. De la restaurant au spus că au mai pățit și în trecut dar nu a avut nimeni bun simț să sune înapoi, și ce este drept nici eu nu sunam dacă nu mă uitam pe istoric deoarece nu aveam de unde să știu că acei bani s-au întors în cont.

În mod normal banca cred că trebuie să suporte aceste costuri deoarece este o eroare de la ei, oricum dacă nu vor rezolva cu banca le voi face transfer bancar celor de la restaurant. Totuși poate fi și o greșeală a celor de la restaurant?

Încă aștept să văd ce explicație dau cei de la bancă…voi cum ați fi procedat în situația asta ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x