Filmul Ferrari merită văzut

Astăzi am văzut la cinema filmul Ferrari, o producție cinematografică foarte interesantă care prezintă câteva momente din istoria companiei Ferrari. Acțiunea se petrece în anul 1957 când fostul pilot Enzo Ferrari dincolo de spectacolul de formula 1 se află în plină criză. În urmă cu zece ani el împreună cu soția lui Laura au construit fabrica de la zero însă acesta era tot mai aproape de faliment.

Căsnicia lor a fost afectată de moartea fiului lor Dino , însă ulterior soția lui Laura află că el mai are un copil cu Linda Lardi. Ca să aducă compania pe linia de plutire are nevoie să câștige o cursă periculoasă de 1000 de mile în Italia. Principalul rival în această cursă este compania de automobile Maserati…Victoria în acesta cursă ar asigura companiei mai multe vânzări de automobile dar și posibilele parteneriate.

Mi-a plăcut foarte mult filmul și vă recomand și vouă să îl vedeți. Anul trecut am văzut alt film interesant și anume Lamborghini care a fost la fel de interesant. Deși Ferrari este genul biografic, dramă, istoric este foarte interesant și plin de suspans…nu vă imaginați că este plictisitor.

Mai jos vă las un trailer al filmului ca să vă faceți o idee.

Nu vă mai zic nimic, decât că vă recomand filmul, nu o să fie o pierdere de timp.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x