Filme românești la cinema

În ultimul timp văd tot mai multe pelicule românești care rulează în cinematografe, însă eu unul nu le suport, nu pot să cumpăr bilet la filme atât de slabe, lipsite de umor și pline de înjurături.

Practic filmelor românești din ziua de astăzi le lipsește ceva, acel ceva care să te facă să vrei să le vizionezi, acel ceva care să te țină în suspans, să îți capteze atenția. Sincer prefer să văd o animație bună într-un cinema, decât să văd un film românesc care nu are nici o logică, care nu se bazează pe nimic, decât pe numele unor personaje virale în online. Și zic personaje pentru că nu se pot numi actori sub nici o formă…dacă apari pe Tiktok sau în reclame nu înseamnă că ești și actor. Chiar dacă în aceste filme pe lângă amatori mai joacă și actori renumiți, tot nu reușesc să scoată producțiile din mocirlă…să ne înțelegem poveștile sunt bune, unii actori nu sunt ce trebuie.

Nu știu voi ce părere aveți despre filmele românești apărute în ultimii ani însă pe mine m-au dezamăgit, probabil că nu voi viziona prea curând un film românesc în cinema. Evident fiecare cu gusturile lui, sunt persoane cărora le plac genul ăsta de filme care nu au nici un sens. Nu sunt eu pretențios, dar totuși sunt de părere că un film care ajunge în cinematografe trebuie să și ofere ceva calitate cinefililor, că na oamenii plătesc.

Pentru mine momentan filme precum 5Gang,Miami Bici, Zăpadă, ceai și dragoste, Nunți, botezuri,înmormântări,Team Building, Mirciulică mi se par o pierdere timp și de bani…sincer vă spun că animația Minionii care urmează să fie lansată în cinematografe zile următoare va fi mult peste toate filmele enumerate mai sus, deși este o animație.

Și acum vă întreb pe voi…ce părere aveți despre filmele românești?… merită văzute în cinematografe?…sau nu neapărat în cinematografe, pe Netflix, HBO Go sau unde vreți voi.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x