Filelist se închide definitiv

După 16 ani de funcționare administratorul Filelist a anunțat că site-ul se va închide definitiv la începutul lunii ianuarie 2024 din anumite motive. Informația a venit sub forma unui mesaj din partea lui care sună cam așa:

„Dragilor, Îmi pare rău că trebuie să vă adresez acest anunț, însă aici se încheie activitatea trackerului nostru. Este important să înțelegeți și să acceptați această decizie. Deși a fost una dificilă, a fost luată în urma unor evaluări atente și din motive bine întemeiate. Din nefericire nu mai dispun de timpul necesar pentru a mă ocupa de site”, afirmă un mesaj postat duminică seara la rubrica de noutăți a Filelist de către administratorul „EboLLa”. „Un asemenea site necesită o implicare destul de mare și prioritățile mele din viața de zi cu zi s-au schimbat în ultimii ani. Timpul este cea mai prețioasă resursă pentru noi toți iar eu am investit suficient timp aici”, afirmă acesta, adăugând că a dorit să lase site-ul altcuiva care să se ocupe de el în continuare, dar că „din păcate nu am cui să-l las”.

„ToXiC, cel care urma să îmi ia locul nu mai este printre noi. Responsabilitatea este mare, avem un număr imens de useri care au și date sensibile ce nu pot fi lăsate pe mâinile oricui. Se pot face abuzuri mari și cine are puterea absolută poate decide orice cu privire la tot ce ține de comunitate, deci evident este nevoie de un om de încredere, capabil dar care să aibă și cunoștințe tehnice foarte avansate pentru a asigura securitatea userilor și buna funcționare a site-ului. Destul de greu de găsit un asemenea om care să fie integrat aici și să împărtășească aceleași valori și să aibă aceeași dedicare

În calitate de SysOp vă mulțumesc pentru implicarea voastră activă în comunitatea noastră. Am apreciat profund contribuțiile valoroase, pasiunea pe care ați adus-o și efortul depus. FileList nu ar fi ce este astăzi fără implicarea voastră, a tuturor!

Ce se întâmplă de acum înainte?
Din momentul acesta donațiile sunt închise iar suma pe care o deținem acoperă cheltuielile pentru încă 2-3 luni de zile.
În acest timp vă puteți încă bucura de site, puteți descărca ce aveți nevoie de aici și puteți să vă postați mesajul de rămas bun în topic.
După ~3 luni, undeva prin ianuarie 2024, site-ul se va închide definitiv.

Cu dragoste și prețuire,
EboLLa

Acest site trebuie să recunosc că mi-a făcut perioada adolescenței mai frumoasă avem 16 ani când s-a lansat. Descărcam jocuri , filme, aplicații, sisteme de operare și toate nebuniile gratuit. Chiar dacă nu l-am mai accesat de prin 2009 – 2010 îmi pare rău că se va închide, o sa îmi aduc aminte cu drag de el și probabil și voi la fel. Acum câțiva ani a fost închis de către autorități însă s-a redeschis pe un alt server…parcă acum se poate accesa prin filelist.io

Vouă vă pare rău că se închide Filelist ? Ce alte site-uri de acest tip cunoașteți?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x