Febra cumpărăturilor de sărbători

Se apropie sărbătorile și românul începe să își facă provizii pentru sărbători, se vede asta cu ochiul liber în toate magazinele. Toți se plâng că nu au bani dar magazinele, mall-urile sunt pline la refuz. Nu am înțeles niciodată de ce românii cumpără cantități industriale de alimente în preajma sărbătorilor.

Oricum jumătate dintre aceste alimente ajung la gunoi, până la urmă câți poți să mănânci? E adevărat că mesele trebuie sa fie îmbelșugate, însă parcă unii prea exagerează. Văd zilnic în magazine oameni cu coșuri pline de parcă vine sfârșitul lumii.

Mie în general îmi place să merg prin magazine la cumpărături, să văd ce mai e nou , însă luna Decembrie mi se pare cea mai aglomerată din an, practic este un haos total. Și eu fac cumpărături în preajma sărbătorilor însă cumpăr strictul necesar, nu văd de ce aș cumpăra cantități industriale, ca mai apoi să le arunc. De asemenea îmi place să îmi fac cumpărăturile de sărbători din timp, adică să nu le las pe ultima sută de metri…să stau cu orele la cozi interminabile la casele de marcat.

Am trecut în weekend pe la Coresi Brașov vreau să vă spun că nu era nici un loc de parcare…ca niciodată…am zis n-are cum. Cel puțin eu nu am pățit să merg vreodată acolo și să nu găsesc loc de parcare în condițiile în care parcarea are 2000 de locuri. În magazine nu mai zic…efectiv se călcau în picioare.

Voi cum procedați legat de cumpărăturile din preajma sărbătorilor?…preferați să le faceți pe ultima sută de metri?…și voi cumpărați cantități industriale?

Eu sunt de părere că românii trebuie să fie mult mai chibzuiți în preajma sărbătorilor și să nu facă risipă, mai ales în aceste vremuri cu scumpiri în lanț.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x