Fairphone 4 a fost lansat

Olandezii care produc acest smartphone promit suport pentru actualizări de soft timp de 6 ani și garanție timp de 5 ani, practic compania vrea să încurajeze oamenii să utilizeze telefoanele cat mai mult timp, chiar vor sa extindă suportul software mai mult de 6 ani.

Din punctul meu de vedere este foarte buna ideea olandezilor, până la urmă nu toți ne dorim să schimbăm telefoanele la fiecare doi ani,chiar daca vrem sau nu acestea oricum trebuie sa le schimbăm deoarece au probleme de funcționare după expirarea perioadei de garanție și aici vorbesc la modul general

Fairphone 4 vine cu suport 5G, procesor octa-core și este disponibil in doua variante una cu 6 GB RAM și 128 GB memorie internă și o variantă cu 8 GB RAM și 256 GB memorie internă. La capitolul baterie este dotat 3905 mAh care se încarcă 50% în 30 de minute, ecranul este unul full HD+ de 6,3 inch cu densitate de 410 pixeli, ir camera este de 48 megapixeli și 25 megapixeli frontal.

Prețul celor două variante sunt după cum urmează : 579 euro varianta de 6 GB RAM și 649 euro varianta cu 8 GB RAM, telefoanele se pot deja comanda pe site-ul producătorului , mai jos o să găsiți și linkul.

Eu sunt de părere că prețul dispozitivului este unu corect având în vedere specificațiile tehnice și suportul pe partea software dar și garanția. Mai multe detalii găsiți pe site-ul producătorului de mi jos.

Link pentru comenzi Fairphone 4

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x