Făină de greieri

A mai apărut o ciudățenie în România și anume făina de greieri care cică conform nutriționiștilor e cea mai cea de pe piață. Cică se poate folosi la diferite preparate și e benefică pentru cei care țin anumite cure, sau suferă de diabet.

Și prețul este unul piperat 100 de grame costă 96 de lei, adică 960 lei kilogramul. Conform comercianților și nutriționiștilor făina de greieri are un gust de nucă și este foarte bogată în proteine. Cică este făcută 100% din greieri, iar proteinele sunt de aceeași calitate ca și cele din carnea de vită. Obținerea acestui produs cică este simplă, greierii sunt tratați termic, spălați și uscați lent ca să nu își piardă proprietățile benefice.

Nu o să mai dureze mult și o să vedem produse din făină de greieri peste tot inclusiv în restaurante… însă nu știu ce preț vor avea, având în vedere că 100 de grame costă 96 lei . Cică această făină se poate folosi atât în stare pură dar și amestecată cu alta făină. Se poate face pâine, brioșe, biscuiți, budincă, smoothie, clătite,supe și multe altele preparate.

Această făină se găsește deja în magazinele naturiste însă nu știu cine ar fi tentat să încerce așa ceva. Însă sunt convins că vor fi nebuni care vor da 96 de lei pe un astfel de produs. Eu unul nu aș încerca nici un produs realizat din așa ceva… totuși te gândești la greierii care nu prea arată apetisanți…prefer doar să îi ascult seara cum cântă. Cu toate că cică se mănâncă și aceștia și urmează să apară pe rafturile magazinelor.

Ce părere aveți despre acest produs? Sunteți tentați să încercați preparate care conțin făină de greieri?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x