Factura Digi plătită de către altcineva

V-am mai povestit că m-am portat la Digi prin aprilie, am și internetul prin fibră tot de la ei…toate bune și frumoase. Astăzi știind că se emite factura am intrat în aplicația Digi să o plătesc și surpriză… factura emisă era deja achitată…cu toate că eu nu am făcut nici o plată și nici alți membrii din familie…deci din start era ceva dubios.

Am sunat la suport tehnic sa lămuresc problema, iar de acolo mi-au spus că probabil cineva a greșit codul de client când și-a achitat factura…. pentru că era depusă în cont suma de 114 lei iar factura mea este de 82 lei. Am mers și într-un punct Digi ca să alimentez contul de client cu suma aferentă fracturii pentru că este posibil ca cel care a plătit eronat să facă sesizare atunci când îi vor fi suspendate serviciile. În cazul meu factura apare achitată iar în contul de client a rămas diferența de 32 de lei.

Din păcate nu am reușit să alimentez contul pentru că cei de la Digi nu permit plăti în avans… așadar trebuie să aștept până la sfârșitul lunii iunie să văd dacă cel care a făcut plata greșit își poate recupera banii. Ar fi o singură variantă să mai plătesc încă odată factura respectivă la un PayPoint…ca să rămână suma în cont în cazul în care îi vor fi mutați banii…asta va fi posibil doar dacă cel în cauză păstrează chitanța…deși este cam dificil să dovedească…mai ales dacă a plătit undeva cash, chiar și online este greu de rezolvat pentru că înainte de finalizarea tranzacției ești întrebat dacă datele sunt corecte.

V-ați mai lovit de asemenea situație? Chiar sunt curios cum va fi rezolvată această problemă…sper doar să nu îmi suspende serviciile pentru neplată în cazul în care suma de bani va fi mutată…cu toate că nu cred că este chiar așa de simplu atât timp cât există și factura achitată.

Ce să zic, îmi pare rău pentru persoana care a greșit când și-a plătit factura…nu am cum să ajut cu nimic. În concluzie, mare atenție când vă plătiți facturi, verificați codul de client, altfel este posibil să alimentați contul altei persoane.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x