Experiența cu YouTube Premium

La un moment dat atât de mult au început să mă enerveze reclamele de pe YouTube, încât am luat hotărârea să cumpăr planul YouTube Premium. Cred că au ceva algoritmi care au scopul să te lucreze la psihic. Am observat că reclamele au început să fie tot mai dese și tot mai lungi ca durată. Până la urmă te face să cedezi nervos și să le cumperi abonamentul premium…e cam enervat să vizionezi un clip de 5 minute și să ai peste 2 minute reclame. La început erau destul de rare reclamele, mă refer acum câțiva ani, însă acum au ajuns să afișeze și 3 una după alta.

Pe lângă faptul că scapi de reclamele enervante YouTube Premium mai vine la pachet și cu alte beneficii cum ar fi redarea în fundal, descărcarea conținutului și aplicația YouTube Music. Când au lansat aplicația YouTube Music era jalnică, depășită de celelalte aplicații de acest gen precum Spotify. Acum au adus aplicația pe linia de plutire, este chiar o experiență plăcută mai ales că au umblat puțin și pe la filtre. La început conținutul care se regăsea pe platforma YouTube nu se regăsea și în aplicația YouTube Music…acum totul e ok.

Descărcarea conținutului este și ea utilă, deoarece după descărcarea poate fi accesat fără conexiune la internet. Pe mine mă ajută această funcție când sunt în zone cu semnal slab la internet.

În concluzie experiența cu YouTube Premium este mult mai plăcută decât cea cu planul standard, eu cel mai mult mă bucur că am scăpat de „bombardamentul” cu reclame. Totuși sunt de părere că sunt exagerate reclamele însă scopul lor este să te facă să cumperi planul Premium.

Voi folosiți YouTube Premium? Sau ce alte aplicații asemănătoare cunoașteți?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x