Excremente de urs la conservă

Dacă credeați că le-ați văzut pe toate vă înșelați, de curând o firmă producătoare de bere și chipsuri din secuime a lansat pe piata un produs foarte controversat și anume o conservă de 30 de grame care conține excremente de urs…sunt cei care produc berea Csíki Sör, nu aveți cum sa nu-i știți.

Sursa foto: adevarul.ro

Toate ca toate, dar ce poți face cu un asemenea produs? Faza tare e că nici cei de la OPC nu au găsit o cale legală să retragă produsul de pe piață pentru că acesta nu este un produs destinat consumului alimentar. Conform companiei producătoare, acest produs este un suvenir, acum stau și mă întreb cine și-ar cumpăra excremente de urs drept suvenir?…probabil vor fi mulți, nu mă mai miră nimic .

Conserva cică costă 40 de lei și cu toate că nu este destinată consumului uman ea are și un termen de valabilitate care spune că dacă produsul nu este deschis are termen nelimitat, iar dacă este deschis trebuie utilizat în maxim 22 de ore…. utilizat la ce ?…ce ai putea face cu așa ceva?

Totuși stau și mă întreb cum se pot scoate la vânzare asemenea produse și ce s-ar întâmpla dacă acest suvenir ciudat ar ajunge pe mâna unui copil?… Eu unul nu mă așteptam să văd la vânzare așa ceva vreodată sincer.

Cu toate astea până la urmă este o idee originală, îi mai știți pe aia de vindeau aer proaspăt la conservă acum câțiva ani ?

Voi v-ați cumpăra un asemenea suvenir? Eu mă gândesc că acest produs este mai mult o strategie prin care compania urmărește să își facă reclamă .

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x