Evitați produsele Takis Tortilla și băutura răcoritoare Prime Hydration

Probabil v-ați obișnuit să vă recomand anumite produse, însă acest articol este puțin diferit de restul pentru că am dat de două produse destul de dubioase care în ciuda prețului și a ingredientelor totuși se cumpără.

Produsele din titlul articolului eu unul nu le-aș cumpăra niciodată și nu doar că nu le-aș cumpăra…nu le-aș consuma nici gratis. În primul rand haideți să vedem ce conțin fiecare.

1) Takis Tortilla

Ingrediente: Faina de porumb prefiarta, grasime de palmier, aroma de chilli si lamaie verde maltodextrina de porumb, sare, potentiatori de aroma (glutamat monosodic, clorura de potasiu, inozinat disodic, guanilat disodic), aroma, amidon de porumb, regulator de aciditate (acid citric), zahar, coloranti (extract de boia, concentrat rosu de sfecla rosie), stabilizator (guma arabica), antioxidant (tocoferol – extract bogat), ulei de floarea soarelui.

2) Băutura răcoritoare Prime Hydration

Ingrediente: Apa, apa de cocos reconstituita (10,5%), acid (acid citric), sare minerala (fosfat dipotasic), arome, indulcitori (sucraloza, acesulfam K), aminoacizi (L-izoleucina, L-leucina, L-valina). ), vitamina E, stabilizatori (guma arabica (guma de salcâm), esteri glicolici din colofoniu lemnos), vitamina A, vitamina B6, vitamina B12.

În al doilea rând pe lângă că ingredientele sunt foarte dubioase la ambele produse, acestea au și un preț foarte mare. Takis Tortilla costă undeva la 17 lei o pungă de 100 de grame, iar Prime Hydration costă 15,50 lei sticla de 500 ml…și cică sunt reduse prețurile… Prin Auchan prețul lor ar fi undeva la 22-25 de lei.

Cu toate astea am văzut că se cumpără…Am observat asta pentru că aveau munți de astfel de produse și în 2 săptămâni s-au împuținat vizibil. Tinerii în special sunt cei care le cumpără, probabil fără să citească etichetele. Și eu am vrut să le încerc însă am renunțat când am văzut ce conțin, poate sunt ele bune la gust însă am zis „pas”.

Cred că astea sunt cele mai dubioase produse pe care le-am văzut în ultimul timp pe rafturile magazinelor, nu vă recomand să le cumpărați. Priviți ce culoare au acele chipsuri albastre…așa arată și în realitate. Mie sincer mi-au atras atenția prin prețurile lor destul de mari și ulterior m-am interesat despre ele. Nici alte produse de genul nu sunt sănătoase dar parcă nu au chiar atâtea ingrediente periculoase și nici prețurile nu sunt atât de mari.

Ce părere aveți? Ați cumpăra aceste produse?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x