ESET Antivirus Mobile Security – Antivirus pentru Android

Trăim într-o lume bazată mult pe tehnologie, iar internetul este nelipsit din viața noastră, cu toții știm că internetul poate fi periculos și toți suntem predispuși să cădem în capcane. Fie că accesăm anumite site-uri , fie că descărcăm aplicații infectate putem infecta telefoanele, sau tabletele și putem avea prejudicii destul me mari mai ales dacă folosim ambonamente sau carduri atașate.

Eu folosesc ESET Antivirus de peste 4 ani și pot spune că este o soluție completă când vine vorba de securitate pentru Android. Costul licenței este de 8 lei pe lună și oferă foarte multe opțiuni pe lângă antivirus, oferă protecție web, protecție anti furt, protecție pentru plăți, filtre apeluri și mesaje spam, blocare aplicații și multe altele. Din cate soluții am incercat mi se pare cea mai bună. Practic plătești 8 lei pe lună dar își merită fiecare bănuț deoarece își face treaba și nu poate fi păcălit de nici o aplicație sau site infectat.

Licența este pentru un singur dispozitiv, dar se poate achiziționa pentru mai multe dispozitive , sau chiar se poate achiziționa pe un an. Nu trebuie sa vă reamintiți să plătiți deoarece are o opțiune de ambonament în Google Play iar dacă aveți un card adăugat , va lua singur suma pentru licență.

Recomand ESET Antivirus pentru Android dar și pentru celelalte sisteme de operare, chiar este o aplicație care merită instalată, aplicația se poate descărca din Google Play.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x