Drumurile noastre toate

Exact drumurile noastre sunt la un nivel jalnic, nu că am fi codașii Europei la kilometrii de autostradă, dar mai avem și drumuri care sunt impracticabile mai ales dacă mergi noaptea .

Am ajuns la concluzia că la noi nu se vrea sa se facă ceva, chiar dacă bani sunt, se găsește altceva de care să se lege, chiar văzusem acum ceva timp că la nu știu ce autostradă au sistat lucrările deoarece era o specie de gândaci care trebuia mutată cică.

Adică pe bune când se taie păduri ilegal sau se construiesc cartiere întregi fără autorizație, atunci nu mai sunt specii protejate ?… Pe lângă faptul că nu se construiesc drumuri, nici de cele deja construite nu au grijă. Acum că se apropie sezonul rece și ploios au început lucrările de asfaltare, totul e calculat se asfaltează in condiții neprielnice, iar la primăvară se asfaltează din nou deoarece gropile vor apărea la scurt timp după asfaltare .

Cel puțin în Brașov te și bufnește râsul când vezi cum se lucrează la întreținerea drumurilor, se asfalta dimineața și seara erau gropile mai mari, și toate astea se fac din banii noștrii. Pe bani europeni nu prea vrea să facă Ministerul Transporturilor deoarece nu prea au cum să fure, deoarece acești bani din fonduri europene sunt verificate la sânge .

În continuare noi vom plăti taxe și impozite, care vor intra în buzunarul firmelor fantomă, iar noi ne vom rupe mașinile prin gropi.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x