Dormitul cu șosetele în picioare

Nu știu voi, dar eu de când mă știu am dormit cu șosetele în picioare indiferent de anotimp. Efectiv nu pot să închid ochii dacă nu le am în picioare. Cică este chiar indicat să dormim cu șosetele în picioare deoarece corpul își poate regla temperatura mult mai ușor. Acest lucru ne ajută să nu simțim frig pe timpul nopții. Dacă nu simțim frig pe timpul nopții nu ne va fi deranjat nici somnul de trezirile repetate. Cică niște studii arată că peste jumătate din populația lumii doarme cu șosetele în picioare…acum nu știu să vă spun pe ce se bazează aceste studii și de unde există aceste informații…cert este că foarte mulți au acest obicei.

Cu șosetele în picioare somnul este mult mai profund iar noi ne odihnim mult mai bine. Eu nici măcar vara când este foarte cald nu pot să dorm fără șosete. Dar nu e vorba că nu pot să dorm, nici măcar nu suport să umblu fără ele nici ziua. Doar când merg la mare renunț la ele…ar fi chiar culmea să apar pe plajă cu șosete și șlapi…dar și la mare tot cu ele dorm, să nu credeți că renunț de tot.

Chestia asta cu dormitul cu șosetele în picioare cred că este și din obișnuință. Am încercat să renunț la acest obicei însă nici o șansă. Nu am șosete, nu se închid ochii e simplu, sau dacă totuși reușesc să adorm mă trezesc din 5 în 5 minute și nu mă odihnesc deloc.

Totuși acest obicei poate fi și periculos, deoarece se pot dezvolta infecții, pot apărea probleme cu circulația dacă persoana respectiva obișnuiește să poarte șosete foarte strânse pe picior, dar pot apărea și mirosuri neplăcute mai ales dacă se doarme cu șosetele purtate pe timpul zilei. Însă dacă se păstrează o igienă corespunzătoare nu sunt probleme.

Voi obișnuiți să dormiți cu șosetele? Va odihniți mai bine cu , sau fără ele?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x