Don’t Starve – nu muri de foame

Don’t Starve este un joc foarte simpatic și în același timp diferit de orice alt joc existent. Este disponibil in variante pentru Android, iOS și se poate juca și pe Steam cu prietenii.

În joc ți se dă un caracter și tot ce trebuie sa faci este să supraviețuiești. Se face noapte, plouă, ninge pe lângă toate acestea caracterul trebuie să mănânce sau să își țină moralul ridicat altfel…game over.

Lumea în care se desfășoară acțiunea jocului este plină de pericole care pândesc la tot pasul, dar cel mai înfricoșător este noaptea când fel de fel de creaturi ies la vânătoare.

Poți tăia copaci pentru a face focul, poți aduna flori, mâncare și poți construi tot felul de lucruri interesante dar pentru asta trebuie sa avansezi mult în joc.

Singurul lucru care nu mi-a plăcut este că nu poți salva momentan jocul pe alt dispozitiv, de asemenea trebuie să știți că în momentul când moare caracterul jocul începe de la ziua 1 indiferent de cat de mult ai avansat.

Spuneam că nu poți salva jocul in mod oficial, producătorii încă caută o soluție deoarece la acest gen de joc dacă ar salva fișierele, jocul nu ar mai putea începe de la început în momentul când mori.

Totuși există o variantă neoficială prin care putem muta fișierele de pe un dispozitiv pe altul fără să fie afectat cu ceva jocul. O să fac un alt articol unde voi prezenta acest lucru. Trebuie sa mai precizez că jocul nu este gratuit, costă 20 de lei pe Google Play și tot atât cred că și pe celelalte platforme.

Pentru android și iOS se poate juca momentan doar single player , însă pe Steam exista versiunea Dont Starve Togheter unde puteți juca împreună cu prietenii. Momentan nu am testat aceasta versiune pe Steam și nu vă pot spune prea multe, tot ce pot să vă spun este că ideea este aceeași, doar că pot fi pe hartă și alți jucători.

5 1 vote
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x