Dispar promoterii din magazine

Ieri am fost prin Auchan și am ajuns la concluzia că promoterii vor dispărea cât de curând…știți voi cei care fac promoții, degustări la produse prin diferite magazine unii chiar îmbrăcați în mascote… În special adolescenții practică această activitate…până la urmă nu e nimic rău în asta… câștigau și ei ceva bănuți de buzunar în timpul liber sau în vacanțe.

Însă această activitate este amenințată de tehnologie și sunt convins că nu vom mai vedea oameni care se vor ocupa de promovarea produselor. Dovada este în imaginea de mai jos.

Acest robot simpatic este capabil să interacționeze cu oamenii și să ofere informații despre produsele la care face reclamă, să se plimbe printre rafturi, să se ferească de obstacole și să ocolească clienții.

Dacă nu îl lași să își continue traseul, îți afișează un mesaj prin care te roagă să îi faci loc să treacă. Deci cam așa vor arăta în viitorul apropiat reclamele din magazine… Clar, firmele care se ocupă de promovare vor prefera asemenea roboți în locul oamenilor, ei nu întârzie la program, nu au nevoie de salariu, își pot face treaba non-stop atât timp cât sunt încărcați…deci avantaje sunt. Tehnologia este tot mai prezentă cam în toate domeniile și asta nu este neapărat un lucru bun.

Ce părere aveți? Vom face curând slalom printre roboți în magazine? Ce preferații roboți sau oameni îmbrăcați amuzant care fac reclame? Eu unul as prefera să văd oameni ca și până acum… interacțiunea cu oamenii este alta, spre deosebire de interacțiunea cu roboții care nu este deloc naturală.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x